SOE BUFFEE
Madalal temperatuuril küpsetatud seasisefilee palad mustsõstra-portveini reduktsioonis 
Grillitud lestafilee sidrunheina-jõevähi bisque leemes värskete ürtidega
Meresoolal röstitud kartul taluvõi ja värskete ürtidega
Ahjus pruunistatud Eesti maheköögiviljad 
 
KÜLM BUFFEE
Kõrvitsa kukkel, tume kukkel, Muhu leib, porgandi hummus, Eesti taluvõi musta meresoolaga
 
LIHAVALIK
Küpsetatud pardirinnafilee pistaatsia-maasika-rukkola padjal
Hõrk sea sisefilee serveeritud Tonnato kastmega
Küülikumaksaterriin õuna-pohlakreemi ja röstitud chiabattaga
 
KALAVALIK
Külmsuitsu makrell rõika kreemi ja põletatud pärlsibulatega
Tursafilee Wellington peekoni, punase sibula moosi ning valge veini želeega
Kuumsuitsu lõherulaad spinatiga
 
TAIMETOIT
Röstitud köögiviljad Hollandi kastmega
Musta leiva kitsepiima toorjuustukook, viigimarja chutney`ga
 
SALATIVALIK
Bulgurisalat kuumsuitsulõhe, spargli ja apelsini viljalihaga
Ahjukartulisalat broileri rinnafilee, sinepi ja valge veini remulaadi ja köögiviljadega
Rohelise salati mix köögivilja laastude ja viinmarjaseemneõli dressinguga
 
DESSERT
Põldmarja-cheescake
 
MENÜÜ HIND ÜHE INIMESE KOHTA 15,05 EUR+KM.
  • Toitu on ühe külalise kohta arvestatud 920 grammi
  • Minimaalne tellimus 30-le inimesele

 

HIND (sisaldab käibemaksu 20%):

18,06 €