SOE BUFFET
Veiseliha duett – mooritud veise pehme õlatükk ja veisepõsk, pihlaka-veini reduktsioon
Küpsetatud võikala beurre blanc kastme ja sinimerekarpidega
Spinati-gnocchid musta torbikseene kastmes
Aurutatud köögiviljad, maitsestatud rosmariinisoolaga
Maapirni-pastinaagikook lepasuitsujuustuga
 
KÜLMLAUD
Iseküpsetatud piparkoogihõnguline leib, sarapuupähklipäts ja nõgese-kodujuustumääre
 
KALAROAD
Pitsis serveeritud kuumsuitsu angerja mousse, rukkileiva crumble, heeringamari
Räimefilee äkis köömneleival, peedikreemi ja musta oliivi tolmuga
Lõhe-carpaccio apelsini-kumkvaadi konfitüüri glasuuriga, kodune peti-tilli kaste
 
LIHAROAD
Madalal temperatuuril küpsetatud lambakoot, fermenteeritud muskaatkõrvits kadakamarjadega
Frititud linnumaks Grano Padano juustuga, porgandispagetid ja jõhvika palsam
Vinnutatud pardiliha tartar, mustjuure velouté ja kuusevõrselumi
 
TAIMETOIT
Kitsejuustu brüleekreem ingverisukaadiga, kanepileib
Brokoli ja valge oa vegan falafel, grillitud tomati kastmega
 
SALATIVALIK
Skagen-salat Balti heeringa, kartuli ja munaga
Bulgurisalat tandoorikana, virsiku, granaatõunaseemnete ja õlikastmega
Roheline salat karamellistatud ploomide, röstitud sarapuupähklite ja aroonia coulis´ga
 
DESSERT
Rikkalik šokolaaditort hapukoorekreemi ja karamellistatud mandariini-kardemoni chutney’ga
 
MENÜÜ HIND ÜHE INIMESE KOHTA 16,61+km
  • Toitu on ühe külalise kohta arvestatud 930 grammi 
  • Minimaalne tellimus 50le inimesele
 
HIND (sisaldab käibemaksu 20%):

18,38 €