SOE BUFFEE
Ürtidega marineeritud maisikana arooniakastmes serveeritud blanšeeritud lehtkapsaga
Küpsetatud võikala beurre blanc kastme ja sinimerekarpidega
Tulel grillitud Rautsi talu köögiviljad - pastinaak, porgand, paprika, brokoli
Värske varajane kartul maitserohelise ja võiga
 
KÜLM BUFFEE
Iseküpsetatud kadakamarja leib, sarapuupähkli päts, nõgesemääre
 
KALAVALIK
Graavilõhe marineeritud peediga, lisandiks peti-tilli kaste ja musta leiva krõbedik
Lestaterriin porgandikreemi ja kodujuustu-sidruniremulaadiga
Balti räime rollmops hapukoore, rohelise sibula kastme ja lilla kartuli chips’idega
 
LIHAVALIK
Laagerdatud veiseliha, kaetud tomati crumble’iga, rabarberi ketšup
Kalkunirull karamellistatud õunte ja pihlakamoosiga
Kanamaksa mousse pohla chutney ja krõbeda suitsupeekoniga puuviljaleival
 
TAIMETOIT
Esko talu käsitööjuustude valik: köömnejuust, suitsumaitseline juust, lisandid: ploomichutney, grissini’d, kreekerid.
Hapendatud köögiviljad: kurgid, seened, kirsstomatid
 
SALATIVALIK
Suitsutatud seasisefilee salat köögiviljade ja marineeritud metsaseentega
Bulgurisalat kuumsuitsuforelli, spargli ja apelsini viljaliha ning oliiviõliga
Värske salat arbuusi, meloni, rukola ja feta juustuga
 
MENÜÜ HIND ÜHE KÜLALISE KOHTA 15,69+KM
  • Toitu on ühe külalise kohta arvestatud 900 grammi
  • Minimaalne tellimus 50-le külalisele

 

HIND (sisaldab käibemaksu 20%):

18,83 €